Zentiva uudised

4 november 2020    /    Pressiteated

Zentiva sai euroopa, lähis-ida ja aafrika (emea) regiooni global generics & biosimilars bulletin aasta auhinna

PRAHA - 4. november, 2020 - Zentiva sai 2020. aasta Global Generics & Biosimilars Bulletin auhinna kategoorias EMEA aasta omandaja auhinna. 2020. aasta teises kvartalis, COVID-19 kriisi esimese laine tipphetkel, viis Zentiva lõpule Alvogen’i Kesk- ja Ida-Euroopa haru omandamise, mis tõi kokku kaks juhtiva kaubamärgiga geneerilisi ja käsimüügiravimeid tootvat ettevõtet Kesk- ja Ida-Euroopas. See omandamine näitab juba edukust ning toetab Zentiva teekonda ja tema suurt ambitsiooni kasvada, suurendades samal ajal ettevõtte ärilist jalajälge.

 

“Zentival on au saada see mainekas auhind ja tunnustus. Alvogeni ja Zentiva ühinemine Kesk- ja Ida-Euroopas loob piirkonnas uue kaubamärgiga geneeriliste, originaalravimite ja käsimüügiravimite jõujoone. Uus ühendatud meeskond on andekas, kiiresti liikuv ja ambitsioonikas, et juhtida kasvu ettevõttesisese tootearenduse ja strateegilise partnerluse kaudu juhtivate ettevõtetega, kes soovivad Zentivat usaldusväärse ja hästitoimiva äri partnerina kaasata, ” ütleb Zentiva tegevjuht Nick Haggar.

Zentivast

Zentiva on kvaliteetsete ja taskukohaste ravimite tootja, kes pakub oma teenuseid patsientidele nii Euroopas kui ka mujal. Enam kui 4500 inimesest koosneva pühendunud meeskonna ja tootmiskohtade võrguga – sealhulgas meie lipulaevadega Prahas, Bukarestis ning Ankelshwaris – püüab Zentiva olla kaubamärgiga geneeriliste ravimite liider Euroopas, et paremini toetada inimeste igapäevaseid tervishoiuvajadusi.
Meie eesmärk Zentivas on, et tervishoid peaks olema õigus, mitte privileeg. Nüüd vajavad inimesed rohkem kui kunagi varem laia juurdepääsu kvaliteetsetele ja taskukohastele ravimitele. Töötame koos arstide, proviisorite, hulgimüüjate, ravimiametite ja valitsustega, et pakkuda igapäevaseid lahendusi, millest me kõik sõltume.

Vaata lisateavet Zentiva kohta www.zentiva.com.

Pressiesindaja

Mounira Lemoui
Head of Communications
ZENTIVA GROUP, a.s.
U kabelovny 529/16, Dolní Měcholupy, 102 00 Prague 10
Cell: (+420) 727 873 159
E-mail:
mounira.lemoui@zentiva.com