Zentiva uudised

23 november 2020    /    Uudised

Zentiva jätkab oma programmi planet-z tervema planeedi edendamiseks, istutades portugalis 4500 puud

PRAHA – 23. november 2020: Zentiva Group istutab 4500 uut puud osana oma programmist PlanetZ, mille eesmärk on pidevalt ja positiivselt panustada meie keskkonda. Selleks teeb Zentiva Portugalis koostööd valitsusvälise organisatsiooniga Associação Nacional de Empresas Florestais, Agrícolas e do Ambiente (ANEFA). Puud istutatakse Peneda-Gerês‘i rahvusparki Baldio do Soajo’s Arcos de Valdevez’is, mis on UNESCO hinnangul maailma biosfääri kaitseala. Portugal on riik, mida mõjutavad oluliselt ja regulaarselt metsatulekahjud. Viimase 10 kuu jooksul põles enam kui 65 887 hektarit. Seetõttu tunneme uhkust, et saame ANEFA-ga piirkonna taasmetsastamisel koostööd teha.

 

Istutamine algab täna ja jätkub eelolevail nädalail. Zentiva ja ANEFA koostöö aitab kaasa valitsusvälise organisatsiooni projektile ProNatura, mille eesmärk on Portugalis tähtsaid piirkondi taasmetsastada. Algatus tugineb Zentiva ja kogukondliku ühingu Forests Without Boundaries varasemale koostööle istutada 7000 puud 2019. aastal ja aprillis 2020 PlanetZ raames Rumeenias.


Zentiva tegevjuht Nick Haggar teatas: „Meil kõigil on kohustus hoolitseda oma kauni planeedi eest. Näeme iga päev vaeva selle nimel, et pakkuda kvaliteetseid ja soodsaid ravimeid patsientidele kogu Euroopas ja kaugemal, nii et Zentiva istutab iga meie kaasatud inimese eest ühe puu, et avaldada tänu ja kaasa aidata taasmetsastamisele. See on meie programmi #PlanetZ kuuluva koostöösarja uusim osa, kus keskendutakse Zentiva võimalustele keskkonda aidata.“

 

„Meil on hea meel Zentivaga nende programmi PlanetZ raames koostööd teha,“ ütles ANEFA president Pedro Serra Ramos. „ProNatura on kaasa aidanud juba üle miljoni puu istutamisele ja ootame võimalust koos Zentivaga seda arvu veelgi suurendada, et aidata planeedi keskkonda säästa.“

Apie „Zentiva“

„Zentiva“ yra Europos aukštos kokybės medikamentų gamintojas, aptarnaujantis pacientus Europoje ir už jos ribų. Turėdama atsidavusią, daugiau kaip 4 500 žmonių komandą ir savo gamybos vietų tinklą (įskaitant svarbiausias vietas Prahoje, Bukarešte ir Anklešvare), „Zentiva“ stengiasi būti originalių ir generinių vaistų Europoje lydere, kad galėtų kuo geriau atstovauti žmonių kasdieniams sveikatos priežiūros poreikiams.
„Zentiva“ siekia, kad sveikatos priežiūra būtų visiems prieinama paslauga, o ne privilegija. Dabar labiau nei bet kada žmonėms reikalinga prieiga prie aukštos kokybės medikamentų ir sveikatos priežiūros paslaugų už prieinamą kainą. Bendradarbiaujame su gydytojais, farmacininkais, didmeninės prekybos atstovais, reglamentavimo institucijomis ir vyriausybėmis, kad galėtume teikti kasdienius sprendimus, nuo kurių priklausome mes visi.

Atstovė žiniasklaidai:

Mounira Lemoui
Komunikacijos vadovė
ZENTIVA GROUP, a.s.
U kabelovny 529/16, Dolní Měcholupy, 102 00 Prague 10
Tel. Nr: (+420) 727 873 159
El. paštas:
mounira.lemoui@zentiva.com