Zentiva uudised

14 juuni 2022    /    Uudised

Zentiva osales 10. Balti neuroloogiakongressil

Zentiva esindajad osalesid 10. Balti Neuroloogide Kongressil - BALCONE 2022, mis toimus 28.-30.04.2022 Tallinnas, Eestis. Balcone on Baltimaade neuroloogide kongress, kus iga kolme aasta järel kokku tulnud arstid, teadlased ja teised meditsiinitöötajad arutlevad ja jagavad teadmisi. Sellel olulisel sündmusel on märkimisväärne teadusprogramm koos paneeldiskussioonide, plenaarloengute ja postersessioonidega, et heita pilk kaasaegse neuroloogia laiale teemade ringile.

Zentiva oli esindatud mitmete neuroloogiliste ravimitega. Zentiva esindajatel kõikidest Balti riikidest oli hea meel osaleda sellel olulisel üritusel ja rääkida Zentiva ravimitest.

Pärast COVID-19 piirangute lõppu oli tore taas isiklikult kohtuda ja arstidega otse suhelda. Balti riike esindas rohkelt neurolooge- 62 arsti Lätist, 60 Leedust, 95 Eestist ja 11 teistest Euroopa riikidest.